Hirdetés

Insurgency - rengeteg fejes a retro-FPS új trailerében

|

Rengeteget lövöldözhetünk majd az indie szférából érkező taktikai FPS-ben, és erre most meg is érkezett a bizonyíték.

Hirdetés

Újabb cím került be a Steam Early Access korai hozzáférést biztosító rendszerébe, ezúttal az Insurgency nevű katonai shooternek eshetnek neki az indie címeken és Sivatagi Cápák idézeteken edződött játékosok.

A játék alapvetően taktikai akciót ígér és a fejlesztők szerint abszolút versenyre van kihegyezve, valamint meglehetősen könyörtelen a játékosokkal. Nekem az elmondottak alapján abszolút a Counter-Strike korszak klasszikus kompetitív FPS játékai jutnak eszembe, így aki anno annyit tolta az 1.6-ot, mint én, annak talán megér egy próbát.

Akik szeretnének beleugrani az akcióba, azoknak nincsen más teendője, mint böngészőjüket ebbe az irányba állítani, elcsodálkozni a 14,99 angol fontot kérő árcédulán, majd igény szerint vásárolni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)