Hirdetés

Insurgency - jöhet egy kis második világháború?

|

Az egyre népszerűbb Insurgency most Day of Infamy néven alakult át egy második világháborús játékká.

Hirdetés

Az Insurgency más, mint a legtöbb kompetitív lövöldözős játék, és talán épp ennek köszönheti népszerűségét. A Source modként indult, de később önálló teljes játékként kiadott címhez a fejlesztő New World egy olyan modot adott ki, amire mindenki vágyott, de valószínűleg nem sokan számítottak.

A Day of Infamy egyelőre csak félkész állapotban került fel a Steam Workshopba, így csak azok tölthetik le, akik feliratkoznak a bétára, és számítani kell rá, hogy lesznek hibák. A csapat a közösséggel együtt szeretné elkészíteni a végleges változatot, így szívesen vesznek minden visszajelzést. Az inspirációt egyébként a Day of Defeat adta, emiatt hasonló a névválasztás is. Tegnap közel négy órán keresztül streamelték, ha van kedvetek, alább megnézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)