Hirdetés

Insurgency: Sandstorm - gyönyörű képeket kaptunk a játékból

|

A modern háborús shooter még mindig nagyon csábítóan néz ki.

Hirdetés

A New World-ös srácok nem lazsáltak az elmúlt időben. Az Insurgency közel 3,6 millió eladott példányszáma után nem volt kétség, hogy készülnie kell egy folytatásnak. A fejlesztőcsapat maradt a régi, de a kiadásba a Focus Home is besegít.

Hirdetés

Az új rész középpontjában is elsősorban a multiplayer meccsek állnak, amikben összesen 32 játékos szállhat szembe egymással két nagy csapatra felosztva. A képeken nem konkrét játékmenetet láthatunk, inkább a hangulatot próbálják átadni, de azt egész jól teszik.

Az Insurgency: Sandstorm megjelenési dátumát még nem tudjuk, csak annyit, hogy még idén, 2018-ban jön a játék, az előző résszel ellenben nem csak PC-re, hanem Xbox One-ra és PS4-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)