Hirdetés

Interaktív ebook, iPodra is

|

A játékfejlesztés manapság a minél szebb grafikáról és a minél eredetibb játékmenetről szól, ám egyesek még mindig a betűk hatalmában hisznek, amit hamarosan be is mutatnak nekünk.

Hirdetés

Egy fejlesztő csapat ebook formájában képzeli el legújabb alkotását, amit PC mellett minden next gen konzolra, kézi konzolra és iPodra is elkészítenek majd. A Wizard of Oz egy interaktív ebook sorozat lesz, aminek első része, a The Sword of Oz már javában készül. A janur 19-én érkező első rész érdekessége a történet választásban rejlik, azaz az olvasó maga választja meg azt az utat, amit követni akar a könyvben. A végére hagytam a jó hírt: a könyv ingyenesen lesz elérhető, ám sajnos egyelőre csak angol nyelven.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)