Hirdetés

Interstellar Marines - Hihetetlen, de él

|

Három év elteltével újra életjelet adott magáról a korábban még Project IM néven futott Interstellar Marines.

Hirdetés

A dán Zero Point Software még 2005-ben jelentette meg egy nyálcsorgatónak szánt videó kíséretében, hogy Unreal Engine 3 alapokra támaszkodva készül az Interstellar Marines. Egy évvel később újabb, még mindig a fejlesztés kezdeti állapotát tükröző, némileg hosszabbra nyúló mozgóképes anyaggal jelentkeztek, amit síri csend követett.



Egészen mostanáig azt hihettük, hogy egy újabb csődnek és félbehagyott projektnek voltunk szemtanúi. A srácok azonban köszönik szépen, jól vannak. Miután nem kevesebb, mint 3 millió user nézte meg a videókat, sikerült meggyőzni néhány támogatót, hogy finanszírozza működésüket, így ha lassan is, de azért haladnak. Megjelenési dátum még nincs, s egyelőre csa PC-re készül, de idővel Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra is szeretnék megjelentetni.



Az Interstellar Marines a 22. századba invitáló sci-fi FPS, amiben a játékos egy különleges alakulat tagjaként néz szembe a világűr természetes, és ember teremtette veszedelmeivel. A tervek szerint az egyedül, vagy akár négy személy részvétele mellett kooperatív játékmódban is felgöngyölíthető történet során hőseink tapasztalatot szereznek, feljebb lépnek a ranglétrán, új képességeket sajátítanak el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)