Hirdetés

Into the Breach - óriás robotok és hatalmas szörnyek a launch trailerben

|

A Subset Games kiadta körökre-osztott stratégiai játékuk utolsó előzetesét. Kaiju, mech és stratégiai játék rajongóknak kötelező darab.

Hirdetés

Az FTL: Faster Than Light című játékukkal ismertté vált Subset Games új üdvöskéje immár mindenki számára elérhető, a bejelentést pedig természetesen egy launch trailerrel is megünnepelték.

Hirdetés

Az Into the Breach a kaiju filmek alaphelyzetét másolja: adott egy idegen létforma, ami el akar pusztítani miket. Ahhoz, hogy az emberiség megmeneküljön, bátor pilóták huppanak tankok és óriás robotok pilótafülkéjébe, hogy megvédjék a megmaradt városokat.

A véletlenszerűen generált kihívások és a körökre osztott játékmenet során egyaránt szükségünk lesz a taktikai és a stratégiai érzékünkre. Az Into the Breach szembemegy az eddig megszokott stratégiai játékokkal, mivel csata közben mindig látjuk, hogy az ellenfél mire készül, így folyamatosan ellentámadásokat kell intéznünk.

Ezt a játékmenetet egészíti ki a 16-bites korszakból megismert grafika és az ehhez passzoló zenei aláfestés, amit a launch trailerből részletesebben is megismerhettek.

Into the Breach - Launch Trailer - Available Feb 27th! from Subset Games on Vimeo.

Az Into the Breach tehát mától elérhető Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)