Hirdetés

Inversion: a Namco gravitációvariálós TPS-e tovább késik

|

A februárra ígért játék tovább csúszik, de az eredeti megjelenés idejét figyelembe véve ez nem olyan meglepő.

Hirdetés

 

Bizony, az Inversion fejlesztése már évek óta tart, ami a mai viszonyokat tekintve nem újdonság, ahogyan a csúszás sem. A februárra ígért játék elhalasztott megjelenéséről a biztonság kedvéért konkrét dátumot már nem is közölt a kiadó, de cserébe kaptunk néhány új screenshotot, melyeket a galériában találtok.

Aki esetleg nem ismerné a Saber Interactive (övék a Timeshift, ami nálunk volt teljes játék, nem olyan régen) fejlesztésében készülő TPS lövöldét, annak érdemes tudni, hogy a Lutadore nevű rosszfiúk (nem, nem a Saints Row: The Third-ből ismert Luchadores-ről van szó) birtokolnak egy bizonyos gravitációs fegyvert, ami többeket aggaszt.

Például a 28 éves, forrófejű nyomozót, Davis Russelt, aki szeretne minél több ólmot pumpálni a gonoszokba. A Grappler-nek nevezett fegyver segítségével a környezeti tárgyakat egyaránt használhatjuk fedezékként és támadó eszközként is, de akár a tárgyak mögött guggoló ellenfeleinket is kiránthatjuk vele a fedezék mögül.

A képek tanúsága szerint a többjátékos mód sem lesz elhanyagolva, ami a Grappler tulajdonságai alapján egyébként is jónak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)