Hirdetés

iPhoto 11 - hat segédprogram a szebb fotókért

|

Az iPhoto 11 egy ismert program arra az esetre, ha Mac-ünk van és a fotóinkat manipulálni, esetleg katalogizálni szeretnénk.

Hirdetés

Az iLife multimédiás szoftver-csomag részeként igen sok Mac felhasználónak (és most már iOS felhasználónak is) volt szerencséje az évek során kipróbálni az iPhoto programot. 

S bár általában az Apple által fejlesztett szofvterek felhasználóbarátságukról, jó kezelhetőségükről híresek, itt is előfordulhatnak olyan igények, amelyeknek nem felel meg a program, illetve lehetnek olyan fícsörök, amelyek még gyárilag nincsenek beépítve. Ezért testvéroldalunk, a MacWorld egy összeállítást készített hat segédprogramról, amelyekkel jól fel lehet javítani az iPhoto 11-et. Aki kíváncsi ezekre a programokra, kérem kattintson a linkre és folytassa az olvasást a macWorld oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)