Hirdetés

Írj te is a Blizzardnak!

|

Ha az ereidben is orkok és barbárok csörgedeznek, és jó az írókád, akkor nem legyél rest indulni a Blizzard pályázatán

Hirdetés

Tény hogy kell egy bizonyos alap beállítódás, hogy valaki vevő legyen a fantasy történetek iránt, de ha megvan, és ha ez véletlenül még jó írói vénával (és angol nyelvtudással) társul, akkor a Blizzard neked találta ki a most meghirdetett fantasy történetíró versenyét. Pontosabban nem egy új fantasy világot kell papírra vetnünk, hanem a három Blizzard nagyágyú, a Warcraft, a StarCraft és a Diablo, már létező birodalmaiban játszódó történetet kell összerittyenteni, 3000-től 10000 szavas terjedelemig. Sajnos a versenykiírás nem vonatkozik a világ minden országára, -s így hazánkra sem-, de akinek vannak ismerősei a szomszédos Ausztriában, Németországban, Angliában vagy az Egyesült Államokban, az ne legyen rest felvenni velük a kapcsolatot, és közvetítőként beszervezni őket a buliba. A pályamunkák beküldési határideje április 12, amelyekért cserébe egy amerikai Blizzard stúdiólátogatás és egy Frostmourne replica kard félretéve. Részletes feltételek a Blizzard honlapján.

 

blizzardoct16.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)