Hirdetés

Iron Sky: Invasion bejelentés

|

Biztosan többen láttátok azt az igen rendhagyó finn filmet, amelyben a Holdról a nácik megtámadják a Földet.

Hirdetés

A hivatalos Iron Sky játékot a Reality Pump (Earth 2150 és Two Worlds 2) készíti és novemberben jelenik majd meg PC, PlayStation 3 és Xbox 360 formátumokon.

Az igen sötét komédia furcsa módon igen sikeres lett (többek között nekem is nagyon tetszett) így várható volt, hogy az egyik leglátványosabb részét, az űrharcot feldolgozzák majd videójátéknak is. 

A játékos egy Földet védő erő tagja és mindenféle kisérleti vadászok és fegyverek állnak majd a rendelkezésére - viszont a filmhez hűen a legfontosabb dolga mégiscsak a megfelelő politikai manőverezés lesz, hiszen nem mindegy kit választunk barátunknak és kit ellenségünknak a Holdról jövő nácik elleni harcban. 

Az Iron Sky: Invasionből egyelőre csak screenshotok érkeztek, lássuk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)