Hirdetés

Árkád zombis játék az ebédszünetben

|

Legújabb flashjátékunk felidézi bennünk a játéktermekben szerzett emlékeket, különös tekintettel a zombis élményekre.

Hirdetés

2013-ban a zombis téma kikerülhetetlen, hiszen szinte a csapból is ez folyik. Éppen ezért nem mehetünk el említés nélkül egy újabb szórakoztató flash alkotás mellett, amely a Crazy Zombie v2.0 címre hallgat és többek között egy katanát forgató mutatós lánnyal (vagy épp a Dragon Ball főszereplőjével) apríthatjuk benne a hullámokban ránk törő élőhalottakat.

Különböző speciális képességeket aktiválhatunk, látványos kombókat használhatunk és a zombikból "kipotyogó" cuccokat gyűjtögethetjük, de ez még mind semmi: játszhatunk egyedül vagy többedmagunkkal, olyan karakterekkel harcolhatunk, mint Son Goku (a harcok során többet is fel lehet oldani), illetve meghatározhatjuk azt is, hogy Challenge vagy Survival módban akarunk érvényesülni - utóbbit a kihívások során oldhatjuk fel. Hőseinket természetesen fejlesztetjük is, méghozzá a játékmenet során szerzett pénzekből. Jól hangzik? Igazi játéktermi hangulatot áraszt? A Játéközönön a helye:

Crazy Zombie v2.0 játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató flash címeket, oszd meg velünk a Játéközönön, illetve ha játéktermi hangulatra vágysz, akkor látogass el hozzánk a GameNightra, ahova odavarázsoljuk nektek a retró életérzést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)