Hirdetés

Islanders - chill és városépítés az első trailerben

|

A Godus stílusát és hangulatát követve kapcsolhat ki minket a GrizzlyGames újonnan bejelentett játéka.

Hirdetés

Nincs azzal semmi gond, ha egy játék nem szeretné megreformálni a műfajt vagy megváltani a világot, hanem szimplán csak egyetlen ötletre felhúzva szórakoztatni szeretne. A GrizzlyGames minimalista stratégiai címe éppen ezért egyetlen dolgot ígér: városépítést színes szigeteken, teljes nyugalomban. 

Hirdetés

A Peter Molyneux nevével fémjelzett Godusra hajazó játékban pofonegyszerű a dolgunk: úgy kell elhelyeznünk a rendelkezésünkre álló épületeket, hogy a lehető legtöbb pontot zsákoljuk be. Természetesen folyamatosan oldódnak fel új lehetőségek és ha sikerült elérnünk a maximális pontszámot, akkor mehetünk a következő szigetre. Mindezt a lehető legnagyobb nyugalomban, madárcsicsergés közepette, színes tájban gyönyörködve. Mi lehetne ennél relaxálóbb?

Az Islanders április 4-én jelenik meg a Steamen és a készítők azt ígérik, hogy nem csak a a játék koncepciója, hanem az ára is minimalista lesz.

Nektek bejön az efféle időtöltés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)