Hirdetés

Ismerjétek meg az Assassin's Creed Mirage főhősét közelebbről is

|

Basimmal nem most találkoztunk először, viszont ezúttal csakis övé a főszerep.

Hirdetés

Bár az Assassin's Creed Valhalla már nem kap új tartalmakat, befejeződött a bővítése, idén ősszel megjelenik a legnagyobb hozzá fűződő alkotás, az Assassin's Creed Mirage, amely eredetileg egy combosabb kiegészítő lett volna, de végül akkorára nőtt, hogy önálló játék vált belőle. A történet középpontjában Basim Ibn Ishaq áll, aki a Valhallában egyfajta mentorfigura volt Eivor számára, viszont megvoltak a saját motivációi és rejtélyes múltja, ezekre is fókuszál a készülő spin-off. 

Az Assassin's Creed Mirage a 9. századi Bagdadban játszódik, a korszak egyik meghatározó kulturális és kereskedelmi központjában akciózhatunk Basimmal úgy, ahogy tettük azt a széria elején: a hangsúly ismét a klasszikus, rejtett pengés, lopakodós élményen lesz. 

Hirdetés

Az alábbi fejlesztői videó kicsit bővebben is mesél Basimról. A Ubisoft szerint úgy is belevághat majd bárki a karakter sztorijának megismerésébe, hogy egy percet sem játszott a Valhallával vagy a többi Assassin's Creeddel, de persze azoknak is készültek titkokkal, utalásokkal és easter eggekkel, akik már szakavatottak a szériával kapcsolatban és/vagy befejezték a Valhallát. A játék során Basim a szemünk láttára válik ifjú tolvajból profi aszaszinná, de erről meséljenek inkább a készítők: 

Az Assassin's Creed Mirage október 12-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ti be fogjátok szerezni a nagy őszi tumultusban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)