Hirdetés

Ismét a fájdalmas dialógusával keltett feltűnést a Forspoken

|

Nem sokkal a rajt előtt ismét úgy tűnik, hogy nem az írás lesz a játék erőssége.

Hirdetés

PlayStation 5 konzol, vagy megfelelő mennyiségű memóriával és tárhellyel rendelkező PC birtokában január 24-étől játszható a Forspoken, a Final Fantasy XV mögött álló Luminous Productions  (egykori nevén Square Enix Business Division 2) akció-szerepjátéka, amely a tavaly látott kedvcsinálók alapján nálunk beverekedte magát az év legjobban várt címei közé.

Habár a kiadó Square Enix egész ügyesen felcsigázta a kedélyeket a pörgős játékbeli jelenetek megvillantásával, egy decemberi trailer instant mémmé vált a bugyuta dialógusa miatt, most pedig röviddel a megjelenés előtt látszik megismétlődni a forgatókönyv.

Hirdetés

Egy holland újságíró, Dan Koopman nemrég a Twitteren számolt be róla, hogy a játékkal eltöltött 4 órájából kiindulva a Forspoken rendben van, de szokni kell a rendszereit, mert a villámgyors parkour és a varázslat szimultán használata leterheli az embert. Koopman emellett dicsérte a játék világát és a hozzáférhetőségi opciókat, melyekkel jól személyre szabható a Luminous Productions kalandja.

Az újságíró negatívumként a történetet emelte ki, amit ő "nem nagyon érez", de még ennek is megadta az esélyt, hogy később beindulhat. Magyarán Koopman összességében nem írt borzalmas dolgokat a Forspokenről, néhány kommentelőnek viszont cseppet sem jött be a posztba ágyazott játékbeli dialógus. A hozzászólók egyebek mellett gagyiként, erőltetettként és "Marvel-szerűként" jellemzik a jelenetet, de olyan is van, aki azt állítja, hogy a középiskolás fanfictionje is jobban sikerült ennél a párbeszédnél.

Tekintve, hogy a dialógusba nemcsak a decemberi trailer, de a korábban elérhetővé tett demó kapcsán is belekötöttek az emberek, nehéz lenne nagy reményeket támasztani a Forspoken írásának kapcsán, ráadásul időközben befutottak az első tesztek is, amelyek igazolni látszanak, hogy igencsak megosztóra sikerült a játék.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)