Hirdetés

Ismét bővült a THQ Humble Bundle legendás csomagja

|

Csodával határos módon a THQ ismét egy közkedvelt játékával bővítette fillérekért beszerezhető csomagját, egy nappal az akció zárása előtt.

Hirdetés

Már nem egyszer felhívtuk rá a figyelmet, hogy a THQ sikeres akcióját vétek lenne kihagyni, hiszen már mindösszesen egy dollárért cserébe is olyan játékokhoz juthatunk, amikért egyébként súlyos pénzeket kellene kiemelnünk a pénztárcánkból.

A THQ azonban tovább emeli a tétet és a THQ Humbe Bundle fantázianéven futó csomagjának értékét, mivel újabb közkedvelt címmel bővítette az eddigi felhozatalt. Mostantól a Warhammer 40.000: Dawn of War - Game of the Year Edition kiadása is a pakk tartalmát képezi, ami azt jelenti, hogy ha élünk az akcióval, akkor a Warhammer epizód mellett olyan játékokkal bővül gyűjteményünk, mint a a Darksiders, a Metro 2033, a Company of Heroes, a Company of Heroes: Opposing Forces és a Company of Heroes: Tales of Valor, a Red Faction: Armageddon, valamint ha 5.68 dollár felett fizetünk be, akkor a Saints Row: The Third, a Titan Quest és a Red Faction Armageddon kiegészítése, a Path to War is a miénk.

Ugyanaz a szabály érvényes a Warhammer 40.000: Dawn of War esetében is, mint a korábbi bővítéseknél: akik már megvásárolták a csomagot, azok ingyen és egyszerűen hozzájuthatnak Steamen keresztül. Figyelem! A THQ Humble Bundle akciója már csak egyetlen napig tart, aki még nem élt volna vele, de szeretne az ne habozzon és tegye meg, már csak a THQ támogatása miatt is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)