Hirdetés

Ismét csúszik az Aliens: Colonial Marines

|

Túl csendben volt mostanában kedvenc lényünk: sehol egy vérfagyasztó sikoly, sehol egy árva savas lehelet, ez bizony késés lesz.

Hirdetés

Az Aliens: Colonial Marines hivatalos oldala megmásíthatatlanul közölte velünk a szomorú hírt, amely szerint tavasszal nem fogunk az új Aliens játékkal játszani.

A már többször elhalasztott Aliens: Colonial Marines átok sújtotta, vagy komoly nehézségekkel küzdő project lehet. A legutóbbi Gearbox hír március 15-ét jelölte meg megjelenésnek, ám nagyszabású, Colonial Marines-t érintő terveinket el kell halasztanunk legalább 2012. őszéig.

Érdekes módon a hivatalos honlapról időközben eltüntették a késést jelentő információt, de öröm az ürömben, hogy egyre biztosabb a PC-s Aliens: Colonial Marines verziója a PlayStation 3, Xbox360 és Wii U változatok mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)