Hirdetés

Ismét duplán jutalmaznak a GTA Online egyes missziói

|

Érdemes lehet visszatérni a játékba, ha picit feltöltenétek a virtuális bankszámlátokat.

Hirdetés

A játékosoknak köszönhetően néha igencsak kaotikus állapotok uralkodnak a GTA Online világában, de egy megfelelő brigáddal a hátunk mögött sokáig el lehet kalandozni Los Santosban, hiszen a város rengeteg lehetőséget rejt. Olykor pedig kifejezetten ajánlott bizonyos küldetésekre fókuszálni, mivel a Rockstar gyakran tart olyan időszakokat, amelyek során némi extrát is bezsebelhetünk az alapjutalmakon felül.

Jelenleg például a Special Cargo missziókért jár dupla mennyiségű tapasztalati pont és pénz, aminek hála picit felturbózhatjuk játékbeli haladásunkat. A Rockstar persze gondolt azokra is, akik nincsenek túlságosan oda ezekért a küldetésekért, így a Time Trialek és a PvP-re fókuszáló Power Play mód is a szokásosnál jóval több jutalommal látja el a játékosokat limitált ideig.

Hirdetés

Közben egyébként a The Diamond Casino & Resort-ban is történt egy pici változás, ugyanis most a Lucky Wheel megpörgetésével lehetőségünk van megkaparintani egy nagyon menő járgányt, egészen pontosan az XA-21-et. Az pedig már csak tényleg hab a tortán, hogy ezúttal is készült leárazásokkal a Rockstar, szóval ha van némi félretett pénze a karaktereteknek, akkor itt a remek alkalom egy kis költekezésre.

Ti játszotok még a GTA Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)