Hirdetés

Ismét életjelet adott magáról a Prince of Persia: The Sands of Time remake

|

A Ubisoft egy rövid bejegyzésben tudatta, hogy mi a helyzet a régóta húzódó projekttel.

Hirdetés

A Ubisoft 2020 szeptemberében jelentette be, hogy megszépülve tér vissza mindenki kedvenc Hercege, jön a Prince of Persia: The Sands of Time remake. A kiadó kapott-hideget meleget a felújított klasszikus látványvilága miatt és védekezni kényszerült. A 2021 januárjára tervezett megjelenés először csak 2021 márciusáig csúszott, majd kikerült a Ubisoft premiernaptárjából, ami arra utalt, hogy komolyabb átalakítás vár a játékra. 2021 végén még mindig csak annyit tudtunk, hogy él a projekt, ami 2022 májusában újabb pofont kapott: lecserélték a fejlesztőcsapatot

A Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai munkáját átvette az eredeti The Sands of Time-ot megalkotó Ubisoft Montréal, ami azt vonta maga után, hogy 2023 sem lett a remake éve. 

Hirdetés

Azóta ismét csend honolt a projekt körül (Jean-Francous Naud producer ki is hangsúlyozta, hogy idén ne számítsunk új infóra), amit a Ubisoft új Twitter/X-bejegyzése tört meg. A vállalat a Prince of Persia: The Sands of Time 20. évfordulója kapcsán adott tájékoztatást a remake állapotáról: a fejlesztés jól halad, már sikerült elérniük egy fontos belsős mérföldkőt. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, az nem derült ki a posztból, de már az is jó hír, hogy van előrelépés. 

A széria addig se marad parlagon, amíg a The Sands of the Time remake elkészül, ugyanis 2024. január 18-án jön az oldalnézetes akció-kaland platformer, a Prince of Persia: The Lost Crown

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)