Hirdetés

Ismét gondok a PlayStation 3-mal?

|

Gondban lehet a Sony a PlayStation 3-mal kapcsolatban. Az első problémát a gyártás jelenti - nem biztos, hogy meglesz a várt egymilliós eladás/per hónap, hiszen elképzelhető, hogy nem is tudnak ennyit gyártani addig. A PS3 nem csak egy játékgép, hanem egy filmes erődítmény is, egy szupergépre építve, Blue-Ray meghajtóval. Több mint 1700 alkatrészből áll, többől mint az Xbox 360. A Microsoft konzoljának megjelenésekor gyártási nehézségekkel kellett szembenéznie a szerkezet összetettsége miatt, és könnyen elképzelhető, hogy a Sony ugyanebbe a problémába ütközik. Ennek ellenére a Sony novemberre 2 millió PS3-mat akar gyártani, 2007 márciusára pedig hatmilliót. A kritikusok szerint azonban ez nem sikerülhet a cégnek, hiszen a PS3 nem olyan egyszerű összerakás szempontjából, mint egy legó. Bizonyos források szerint a Nintendo Wii azonban sokkal kevesebb részből áll, és egyszerűbb is a felépítése, így ez komoly előnyt jelenthet a Nintendo számára a Sonyval szemben. A Nintendo Wii egyébként a CNN forrásai szerint októberben, vagy már szeptemberben elérhető lesz, várhatóan 200 dolláros bevezető áron, amely jóval a PS3 és az Xbox 360 alá viszi az árát. A Sony PS3-ma pedig 600 dolláros áron mozog majd a várakozások szerint, amit jónéhányan sokallanak. Így sokak véleménye szerint az sem probléma, ha a PlayStation 3 esetleg késik, hiszen talán az ára valamivel elfogadhatóbb lesz, pláne, ha a Wii olyan versenyképes lesz, mint azt a szakértők várják.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)