Hirdetés

Ismét késik a Windows Vista?!

|

A Reuters hírügynökség forrásai szerint a Microsoft újabb késést tartalmazó bejelentésre készül, ami a Windows Vistát illeti. Az operációs rendszer megjelenését immáron sokadik alkalommal halasztanák el. A tudnivélt információk szerint a november-január páros helyett várhatóan csak április-júniusban kerülhet forgalomba és piacra a Windows Vista - legalábbis erről szólnak a legújabb pletykák. A legújabb windowsos operációs rendszer eredetileg 2005-ben vált volna elérhetővé. Ezt 2006 elejére módosították, később novemberre, majd 2007 januárjára, most pedig olybá tűnik, hogy jó egy évet kell még várnunk a legújabb Microsoft-csodára. Részletek itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)