Hirdetés

Ismét kiszivároghatott a Silent Hill 2 megjelenési dátuma

|

Most több minden is azt sejteti, hogy már nem kell olyan sokat várnunk a megjelenésre.

Hirdetés

Bár már jóval előtte is szivárogni kezdtek, de hivatalosan csak tavaly októberben rántotta le a leplet a Konami a készülő kazalnyi Silent Hill játékáról. A Silent Hill Transmission során számos érdekesség került terítékre, azonban a legnagyobb dobásának egyértelműen a lengyel Bloober Team gondozásában készülő Silent Hill 2 remaket szánta a csapat.

Miközben már sejthető, hogy még több Silent Hill remake születhet a jövőben, a már bejelentett, sokak által a széria legjobb darabjának titulált Silent Hill 2 remake pontos megjelenési dátumát sem közölte egyelőre a vállalat. Leginkább az iparági pletykákra és szivárgásokra hagyatkozhattunk ezzel kapcsolatban, amik most ismét a felszínre hoztak egy egész konkrét potenciális megjelenési dátumot.

Hirdetés

Az infóra a PC Game Benchmark oldalán lettek figyelmesek a szemfüles rajongók (ahonnan azóta ez a dátum egyébként már lekerült) ami alapvetően a játék gépigényét listázta. Azt nem tudni, hogy pontosan honnan származhat a dátum, de ez alapján 2024. március 21-én jelenhet meg a Silent Hill 2 remake.

Egyébként lehet valami a dologban, ugyanis a napokban frissültek a játék különböző előrendelői oldalai is, aminek könnyen lehet, hogy a megjelenési dátum ismerete állhat a hátterében. Persze ettől függetlenül érdemes egy nagy adag szkepticizmussal kezelni a dolgot.

Remélhetőleg a mozgolódás után a Konami is hamarosan előáll majd és pontosítja a megjelenés időpontját, így akkor már tényleg nem kell majd további találgatásokba bocsátkoznunk ezt illetően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)