Hirdetés

[MOZI] Ismét megnyitják az X aktákat

|

Méghozzá egy újabb mozifilm formájában és a jól ismert párossal: David Duchovny-val Mulder és Gillian Andersonnal Scully ügynök szerepében.

Hirdetés

Egy interjúban Duchovny elárulta, hogy mindig is tetszett neki az ötlet, hogy mozifilmeket csináljanak az X aktákból és nem azért hagyta ott a tévésorozatot, mert már unta saját karakterét, vagy a sztorikat, egyszerűen csak elege volt a tévésorozatokban való színészkedésből. „Örülnék neki, ha a „sorozat” a moziban folytatódna tovább, mert imádom az X aktákat.” – tette hozzá a színész.

Az X akták 2 forgatását egyébként decemberben kezdik és a sztorit egyelőre hét pecsétes lakat alatt őrzik: azt szeretnék, ha a meglepetés erejével hatna majd a nézőkre.

 

mulderesscully_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)