Hirdetés

ISO-t használó PSP – legálisan!

|

A legutóbbi firmware update a PSP-hez tartalmazott egy ISO fájlok kezelésére alkalmas fájlt. Ez új egy plusz fícsört adhat a kézikonzolhoz.

Hirdetés

Méghozzá azt, hogy most már nem kell feltétlenül UMD-n (Universal Media Disc) tárolt játékokra szorítkozni: anélkül is futtathatóak lesznek, csak a lemezkép(ek)et kell egy Memory Stick-re rátenni. Olyan játékok kerülhetnek rá, amiket mondjuk maga a Sony tett elérhetővé a PSP Store-on keresztül – bár erre hivatalos bejelentés még nincs, de logikusnak tűnik ez a lépés.
Más újítást is hozott a 3.5 verziószám: 333 MHz-re gyorsította az eddig 266-es órajelen ketyegő processzort, ezzel valamelyest növelve a teljesítményt, de rövidítve a rendelkezésre állás idejét (a szoftveres limit eddig ezt a célt szolgálta). Ezt a szemfülesebbek már házilag előhozták, de sok hatása eddig nem volt – mint ahogy az eddig megjelent játékokra sincsen a mostani, hivatalosnak. Ezt a lépést a most fejlesztés alatt lévő játékok miatt lépte meg a Sony.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)