Hirdetés

IsoHunt - feltámadt a fájlcserélő portál

|

Újra elérhető az IsoHunt, ám a feltámadáshoz semmi köze az eredeti gárdának.

Hirdetés

Hosszú évek jogi huzavonája után az MPAA két héttel ezelőtt sikeresen bezáratta az IsoHuntot, de nem kellett sokáig várni a második eljövetelre, hiszen tegnap óta üzemel a fájlcserélő oldal utódja.  

Az évtizedes múlttal rendelkező oldal újraindulásáról a TorrentFreak számolt be, ahol az is kiderül, hogy az isohunt.to-nak semmi köze az eredeti oldal gárdájához, és teljesen független attól a sikertelen mozgalomtól is, amelyik az évek során felhalmozott torrenteket kívánta megőrizni az eljövendő generációk számára. Az új oldal külsőre szinte teljesen azonos az eredetivel, de a kódbázisa valamelyest eltér, és egyelőre az eredeti IsoHunt torrenteknek körülbelül csak a háromnegyede érhető el rajta, illetve még felhasználói feltöltésre sincs lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)