Hirdetés

Iszonyú morbid, de annál viccesebb mod készült a Hogwarts Legacyhoz

|

Ha nem rajongsz a fekete humorért, messziről kerüld el a Hogwarts Legacy Cedric Diggory modját.

Hirdetés

Közel két hónappal a megjelenés után bizonyára sokan eljutottak arra a pontra, amikor már elsősorban a különböző modokkal tartják fenn az érdeklődésüket a Hogwarts Legacy iránt, a Nexus Mods alkotói közössége pedig szerencsére bőven szállítja a kipróbálásra érdemes átalakításokat.

Az egyik népszerű műfaj a játék repülő seprűinek lecserélése, amelyből eddig a Harry Potter és a Titkok Kamrájából ismerős Ford Anglia volt a kedvenc példánk, most azonban új királyt avathatunk.

Hirdetés

A cobbor nevű feltöltő ugyanis volt olyan pimasz, hogy Cedric Diggory seprűnek keresztelte el azt a repülő csontvázat, ami a Moon Trimmer nevű modellt váltja fel a telepítés után. Aki ismeri a történetet, annak nem kell magyarázni, hogy az említett karakter halála az egész Harry Potter széria egyik legmegrázóbb pillanata, amely alapvető, sötét fordulatot hozott a cselekmény hangvételében.

A készítő azonban nem állna meg itt, és a mod leírásában keres segítséget ahhoz, hogy a seprű megidézésének hangját kicserélje Cedric gyászoló apjának "That's my boy!" kiáltására a 2005-ös filmes feldolgozásból, amelyben egyébként Robert Pattinson alakította a Peter Pettigrew átkától elhalálozó fiút.  

Cikkünk írásáig összesen 844-en töltötték le a morbid modot, ami ugyan nem túl izmos teljesítmény, de a kommentek alapján a Hogwarts Legacynek szentelt Reddit-fórum népe azért értékeli a poént. A Nexus Mods adatbázisában egyébként jelenleg egy olyan mod tartja a népszerűségi csúcsot, amely a képkockasebesség és az általános teljesítmény javulását ígéri, s ezzel már több mint 300 ezer egyedi letöltésnél jár.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)