Hirdetés

Itagaki játszható karakter lesz a Saints Row: The Thirdben

|

A Saints Row harmadik részében az előre beállított karakterek között megtalálhatjuk majd Tomonobu Itagakit is.

Hirdetés

Akinek nem lenne ismerős a mester neve, ő felelős többek között a Dead or Alive széria nagy- és természetellenes rugózású keblekkel ellátott hölgyeiért, valamint a Ninja Gaiden sorozat 2004-es újjáélesztéséért.

A jelenleg a Valhalla Game Studios berkeiben munkálkodó Itagaki tiszteletére a Saints Row: The Third készítői úgy döntöttek, ő is választható karakter lesz a játékban a rá jellemző bőrkabátban és napszemüvegben. Ugyan számtalanféle variációt kreálhatunk a beépített karakterkészítő segítségével, akiknek nincs kedve ezzel szórakozni választhatnak pár alapkarakter közül. A Saints Row: The Third november 18-án jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra illetve PC-re, de az OnLive-on is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)