Hirdetés

Itt a 10 éves jubileumi GameStar!

|

Itt van hát 10 éves jubileumi számunk, telis-tele ünnepi meglepetésekkel.

Hirdetés

Mielőtt elmerülnénk a hatalmas ünneplésben, először is elnézést kell kérnünk azon előfizetőinktől, akikhez néhány napos késéssel jut el ez a lapszám (csütörtökön vagy pénteken). Mint megtudtuk, a vidéki újságárusoknál is előfordulhat, hogy csak pénteken lesz kapható a jubileumi lapszám - de legkésőbb aznap már mindenki hozzájuthat kedvenc játékmagazinjához. Még egyszer elnézést kérünk a csúszásért, a felelősöket már felkutattuk és markos legényeink épp a pincében csépelik őket telefonkönyvekkel. (A budapestivel!)

És hogy mi minden van a csomagban? Nos, teljes játékunk a Gothic 3 - nagyon adta magát a dolog, hiszen járt már a lap mellé a játék első és második része is, úgyhogy immár teljes a trilógia. Ez a játék azon kivételek közé tartozik, melyeknek csak jót tett az idő: megjelenésekor még csúf bugok rontották összhatását, de mára ezeket már komoly patchek orvosolták (ezeket persze mindenki telepítheti a lemezmellékletről.)

Ünnepi az újság tartalma is, és nem csupán az aranyozott borítóra gondolunk: rengeteg régi szerzőt sikerült akár sok-sok év után visszacsábítani, hogy írjon a jubileumi lapszámba. Még a legrégebbi olvasók is néznek majd nagyokat, ha meglátják, miféle bozótharcosok bukkannak fel a szerzők között: TRf, Mr. Chaos, Caris, Stöki, Hancu, Sam.Joe, Dauby, Del, Bad Sector, Kecske... még sorolhatnánk, de a többi legyen meglepetés!

Tele van extrákkal a DVD melléklet is: múltba merengő interjúk a korábbi főszerkesztőkkel, RP-val, Szittyóval, Boe-vel - és persze a mostani stábtagokkal. Akad egy jelentős mennyiségű fénykép is a 10 év titkos aktáiból, melyeket eddig még nem osztottunk meg Veletek - elegendő terhelő bizonyíték ellenünk, nyugodtan használjátok fel. Ah, és a DVD-re feltettük a legelső GameStar lapszámot PDF formátumban, hogy aki retró hangulatban belelapozna, az könnyedén megtehesse. A többi sokmindenség ügyében pedig (előzetesek, tesztek) tessenek megkukkantani az alant tornyosuló tartalomjegyzéket.


Bemelegítés
DVD-tartalom
Aréna

Újdonságok
Budapest Game Show 2009
Hírek
A GameStar 10 éve
StarCraft II
RUSE
Diablo III
World of Warcraft: Cataclysm
Call of Duty: Modern Warfare 2
Dragon Age: Origins
Splinter Cell: Conviction
A játékipar 10 éve
FIFA Manager 10
Heavy Rain
Forza Motorsport 3
Assassin's Creed 2
DIRT 2
Mafia 2
The Settlers
Star Wars: The Old Republic
BioShock 2
PT Boats: Knights of the Sea

Játékbemutatók
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Resident Evil 5
Red Faction: Guerilla
FIFA 10
Risen
Tropico 3
Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim
Darkest of Days
Forza Motorsport 3
Játékvásárlási tanácsadó

Mélyvíz
Hírek
ASUS MARS/2DI/4GD3, Thermaltake Xpressar
MSI P55-CD53, Logitech Performance MX
GeForce videokártyák a sűrűjéből
Samsung S8000 Jet
AMD Radeon HD 5870 - bevonul a DirectX 11-es hadsereg
Konfigajánló

Belemenés
Másvilág
Következő számunkból

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)