Hirdetés

Itt a jövő hétvégi BlizzCon 2023 teljes menetrendje

|

Érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket, számos érdekesség kerül majd terítékre.

Hirdetés

2019 után ismét élő rendezvény formájában kerül megrendezésre a kaliforniai Anaheim Convention Centerben a BlizzCon, ahová a rajongók egy teljes hétvége során látogathatnak majd ki. Számos érdekességgel és látnivalóval készül a Blizzard a saját eseményére, azonban a legtöbben minden bizonnyal a BlizzCon keretein belül zajló bejelentéseket és a meglévő játékokkal kapcsolatos tartalomfrissítéseket várják a legjobban.

A nemrégiben Microsoft által sikeresen bekebelezett vállalat természetesen gondol azokra is, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, így az a már jól megszokott módon élőben lesz követhető a Blizzard YouTube és Twitch felületein egyaránt. Ennek ütemezését ismerhetjük most meg, hasznos órarendet kaptunk.

Hirdetés

A minap ugyanis fény derült az esemény pontos menetrendjére, melynek értelmében 11 önálló blokk mentén nyerhetünk majd betekintést a Blizzard jövőbeli terveibe. Nem mellesleg külön részt kap majd a World of Warcraft, a World of Warcraft Classic, a Hearthstone, és persze még az Overwatch 2 is, amikre minden bizonnyal érdemes lesz külön figyelmet fordítani.

De vessetek rá ti is egy pillantást, íme a 2023-as BlizzCon pontos menetrendje:

Magyar idő szerint a pénteki napon este 7-től, szombaton pedig este 8-tól követhetjük majd élőben az eseményeket, amit a Blizzard hivatalos YouTube és Twitch csatornáján tehetünk majd meg.

Ti nézni fogjátok a közvetítést?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)