Hirdetés

Itt a patch, amire a Baldur's Gate 3 alacsony játékosai vártak, végre sokkal élvezetesebb lesz meghódítani a magas nőket

|

Megérkezett a tapasz, aminek több mint ezer, kisebb-nagyobb hibát kell helyretennie.

Hirdetés

Rengeteget profitált a Baldur's Gate 3 a korai hozzáférésben töltött évekből, a felhasználói visszajelzéseknek hála csiszoltabb, jobban kidolgozott teljes verziót tudtak letenni az asztalra. Ám még ez sem volt hiba nélkül való, amit világosan jelzett, hogy a Larian az első nagy tapasz beharangozásakor legalább ezer kigyomlálandó bugot említett.

Így hát az elmúlt hetekben a srácok amellett, hogy vettek egy jól megérdemelt fürdőt a rivaldafényben, fáradhatatlanul dolgoztak, hogy minél hamarabb élesedhessen a tapasz. Ez néhány órája meg is történt.

Hirdetés

Többek között arra a problémára nyújt megoldást a Patch 1, hogy egyes játékosoknál hiányzott a Shadowhearttal folytatott viszony lezárása, vagy hogy a magasságbeli különbség gondot okozott, amikor a játékos alacsonyabb termetű karaktere megpróbált csókot lopni fölé tornyosuló partnerétől, például a tűzrőlpattant Karlachtól. Tökéletlen animációktól az adott szituációhoz nem passzoló szövegeken át egészen a küldetéseket szabotáló bugokig terjed a lista, amely a Larian posztja szerint olyan hosszú, hogy a Steam karakterlimitje miatt nem is tudtak minden javítást felsorolni. Ha át akarjátok böngészni, keressétek fel a Baldur's Gate 3 oldalát, de úgy vigyázzatok, hogy spoileres.

Készül már egyébként a második tapasz is, amely egyebek mellett a játék teljesítményét fogja némileg gatyába rázni, kis szerencsével még a PlayStation 5-ös verzió előtt. Később aztán, valamikor az év vége előtt Xbox Series X-en és Series S-en is belekóstolhatnak a játékosok a kalandba, igaz, a Microsoft gyengébbik konzolján kénytelenek lesznek nélkülözni az osztott képernyős módot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)