Hirdetés

Itt a Resident Evil Village, ha még nem kezdted el, ez majd kedvet csinál

|

Elérkezett a nap, amikor mindenki besétálhat a titokzatos faluba és megismerkedhet annak úrnőjével és lányaival - íme a Resident Evil Village launch trailer.

Hirdetés

Hajnalban megjelent végre a Resident Evil Village, az év eddigi talán legnagyobb durranása. Amikor ezeket a sorokat olvassátok, akkor már valószínűleg én is épp a játék töltőcsíkját fogom bűvölni a gyors kezdés reményében.

Ettől függetlenül van, akinek még szüksége van egy apró lökésre vagy emlékeztetőre, így a Capcom kiadott egy utolsó előzetest, hogy biztosra mehessünk a ránk váró hangulatot illetően. A launch trailer már nem árul el olyasmit a játékról, amit eddig ne tudtunk volna (vagy, amit a tesztünkben el nem olvashattatok volna), de hangulatkeltésnek tökéletes.

Hirdetés

Gyorsan nézzétek meg, amíg telepít a játék (persze naiv vagyok, sokan már feltehetően túl vagytok jó pár órán...):

A Resident Evil Village ma jelent meg világszerte, és elérhető PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Aki kíváncsi, hogy melyik konzolon hogyan teljesít a cucc, az fussa át ezt a közleményt az egyes opciókról. A PC-s Village gépigény itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)