Hirdetés

Itt a tavaszi kollekció - SoulCalibur V frissítés

|

A SoulCalibur karakterek hiába harcosok, attól még Ők is adnak a küllemre.

Hirdetés

Mától elérhető a SoulCalibur V tulajok számára a több mint 240 frissítéssel megtöltött ingyenes pakk, ami többek között a mozdulatok, a harcrendszer és az online csaták kiegyensúlyozását hivatott javítani. Emellett április 3-án egy DLC is érkezik, amivel felrázhatjuk és még változatosabbá tehetjük a karakterek ruhatárát.

Legyen szó antik páncélról, fürdőruháról, tornaruháról, kertésznadrágról, vagy akár cseléd kosztümről, az áprilisi ruhaadagban mindent megtalálhattok majd. A szemfülesebbek talán észrevették, hogy az előzetes végén Pac-Man, illetve a Tekken szériából ismerős Xiaoyu, King és Jin is feltűnik. Ti mit szóltok a felhozatalhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)