Hirdetés

Itt a vége: törölték az Anthem 2.0-t

|

A BioWare bejelentette, hogy mégsem újítja meg az Anthemet, de legalább a most élő játékot még lehet játszani.

Hirdetés

A 2019 februárjában megjelent Anthemben voltak jó ötletek, élvezetes volt a repkedés és a harc, de minden más kidolgozatlannak hatott, a sztoritól a világon át a küldetésekig és az endgame tartalmakig. Ezt a BioWare is belátta, főleg miután az eladások sem a vártnak megfelelően alakultak. 

Némi küszködés után novemberben bejelentették, hogy teljesen újraépítik az egész játékot, nem érkezik egy darabig több frissítés - még az ünnepi fények is kint maradtak. Mi már egy kicsit kezdtük temetni a BioWare-t, de az EA adott egy esélyt a csapatnak.

Hirdetés

Ma azonban Christian Dailey, a BioWare Austin fejese bejelentette, hogy az Anthem NEXT-nek bélyegzett projektet belső egyeztetések után lelőtték, az Anthem így semmilyen frissítést nem kap a továbbiakban, de a szervereket életben hagyják. Csalódottak ők is, de kénytelenek továbblépni: mostantól a BioWare az új Dragon Age, az új Mass Effect, és a Star Wars: The Old Republic frissítéseinek fejlesztésére koncentrál.

Természetesen a döntés egyik okának a járványt jelölték meg, mely jelentősen visszavetette a stúdió produktivitását, és túl nagy terhelést kellene a fejlesztőkre helyezni, hogy továbbhaladhassanak. Talán jobb is lesz így mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)