Hirdetés

Itt az áprilisi GameStar!

|

Botrány! Szenzáció! Mindegy, csak nézzetek ide! Csütörtöktől az már az újságárusoknál várja az igényes olvasnivalóra vágyó gamer fiatalságot a legfrissebb GameStar!

Hirdetés

Április idusán annyira adná magát, hogy „válaszd a GameStart!" vagy ehhez hasonló szlogenekkel támadjunk, de hess, aktuálpolitika, hess, maradjunk csak annyiban hogy VÁLASZD A GAMESTART! Hogy miért?

A márciusi Ghost Recon Future Soldier után ismét exkluzív anyagokkal találtok a lapban: címlapunkon ezúttal a The Witcher 2: Assassins of Kings díszeleg, nyolc oldalas megaelőzetesünk révén pedig mindent megtudhattok róla, amit csak tudni lehet, illetve megcsodálhatjátok, hogy már most hogyan is néz ki az utóbbi évek egyik legjobb RPG-jének folytatása. Összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb érdekességeket a közelgő Civilization V-ről is, és bétateszteltük az GTA atyjának új játékát, az All Points Bulletint is. Többek közt.

A tesztek közül kiemelnénk fókusztesztünket, a Splinter Cell Convictiont, de bevizsgáltuk többek között a Settlers 7: Paths to a Kingdomot, a Just Cause 2-t, a Metro 2033-at és a Prison Break: The Conspiracy-t is. (Tesztünk annyira tetszett Michael Scofieldnak, hogy cserébe magára tetováltatta címlapunkat!) Mielőtt elfelejtenénk, ajándék teljes játékunk ebben a hónapban az Infernal, úgyhogy aki egy zúzós TPS akcióra vágyik, annak most a menny rogyott a fejére (vagy a játék tematikájánál maradva: a pokol).

Ha ez még nem lenne elegendő ok, akkor eláruljuk, hogy az áprilisi GameStarban olyan alapvető fontosságú cikkek is megtalálhatók, melyekből kiderül, hogy vajon záros határidőn belül megsül-e az agyunk a wifitől, illetve hogy milyen játékok valók rockereknek. De legyen elég ennyi beharangozás, lássuk a teljes tartalomjegyzéket: 

Bemelegítés

DVD-tartalom
Aréna

Újdonságok
iPad: konzol-e vagy?
Hírek
The Witcher 2: Assassins of Kings
Így röhögünk magunkon minden évben, április elsején
Civilization V
Ghost Recon: Future Soldier interjú
All Points Bulletin
TOP 10 játék ROCKEREKNEK!

Játékbemutatók
Splinter Cell: Conviction
Dragon Age: Awakening
Metro 2033
Settlers 7: Paths to a Kingdom
Just Cause 2
Prison Break: The Conspiracy
Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Chaos Rising
Wings of Prey
Men of War: Red Tide
NecroVisioN: Lost Company
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Stimulus Package
Mass Effect 2 - Firewalker Pack
Resident Evil 5 - Untold Stories Bundle
Lips: Party Classics
Lips: I love the 80's
Resonance of Fate
Nier
Játékvásárlási tanácsadó

Mélyvíz
Hírek
Intel X25-V 40 GB, ASUS Rampage III Extreme
Microsoft Arc Keyboard, Gigabyte GV-R557OC-1GI
Intel Core i7-980X - Extrém hatmagos gazdag gamereknek
A jövő böngészői
Olcsó alaplapok a tavaszi napsütésben
NVIDIA GeForce GTX 470 és 480 - ellencsapás Santa Clarából
Netbookok új Atom plaformra építve
Vásárlási tanácsadó

Belemenés
Emulátoro(ko)sságok
Sugárzó mindennapok
Illúziók és kezelőfelületek
Másvilág

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)