Hirdetés

Itt az új Marvel's Spider-Man 2 trailer, ami pont olyan lenyűgöző, mint a limitált kiadású PlayStation 5

|

Mindkettőnek a régóta várt játék egyik főgonosza, Venom a sztárja.

Hirdetés

Hacsak nem bizonyul igaznak az a közösségi médiában terjedő pletyka, mely szerint a Sony még a nyár vége előtt újabb nagyszabású bemutatóval jelentkezik, ahol nemcsak az új PlayStation 5 modellről rántja le a leplet, hanem az eddig gondosan titkolt, házon belül fejlesztett címeiről is, akkor valószínűleg az október 20-án érkező Marvel's Spider-Man 2-vel fogja búcsúztatni az évet. Mindazonáltal tudjuk jól, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél, és afelől sincs kétségünk, hogy mindkét rivális konzolgyártó boldogan elfogadná sajátjának az Insomniac Games szuperhősös játékát.

Ráadásul a 2018-as Marvel's Spider-Man utódja Pókember (akiből kettő is játszható, Peter Parker és Miles Morales) számtalan ellenfele közül olyan ikonikus gonosztevőket dob be a ringbe, mint Kraven, a vadász és Venom.

Hirdetés

A történet során Peter kapcsolatba kerül a Venom szimbiótával, s bár egy ideig úgy tűnik, hogy ez előnyös számára, később egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy rossz hatással van rá a földönkívüli, ezért segítségre lesz szüksége. Azt nem mondja ki nyíltan az új előzetes, hogy ki változik majd a horrorlegenda Tony Todd által szinkronizált Venommá, de elég erősen utal rá, hogy Harry Osborn a befutó.

De nincs még vége az izgalmaknak, mivel a Sony leleplezett egy limitált kiadású PlayStation 5 gépcsomagot, amelyben a Pókember és Venom színeit és mintáit ötvöző konzol, és a hozzá tartozó, szintén különleges festésű kontroller kapott helyet a játék letöltőkódja mellett. Annak sem kell bánkódnia, aki már rendelkezik PS5-tel, mivel a kontrollert és az oldallapokat külön-külön is meg lehet majd venni. Az előrendelés július 28-án indul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)