Hirdetés

Itt a Cedega 5.2.5 és 5.2.6

|

A Transgaming cég fejlesztése, a Cedega új változattal jelentkezett. Ez a progi lehetővé teszi, hogy Windows-os játékokkal játszhassanak azok, akik Linuxot futtatnak.

Hirdetés

A Cedega nevű program legújabb változata legfőképp EVE Online játékosoknak kedvez, ugyanis több olyan javítást tartalmaz, amellyel most már gond nélkül lehet Linux alatt is EVE Onlineozni. Emellett egy ismert ATI meghajtó hibát is kijavítottak benne. Egyébként a Cedega olyan játékok futtatását is lehetővé teszi Linux alatt, mint a Battlefield 2

, Elder Scrolls IV: Oblivion
, World of Warcraft
, Civilization IV
, Madden NFL 06
, Need for Speed: Most Wanted
, Medal of Honor: Allied Assault stb. A Cedegával kompatíbilis játékok teljes listája itt található: kompatibilitási lista .
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)