Hirdetés

Itt dől a CN Tower!

|

Toronto magasba nyúló üvegpadlós tornya mellett számos más műemléket pusztíthatunk el.

Hirdetés

Aki istenesdit akar játszani, az először is próbálja ki a Molyneux mester által kreált Black & White sorozat valamelyik részét, másrészt tegyen egy próbát mai Játéközön ajánlónk alanyával.

Gondolom mindenki fel tud sorolni legalább három híres építményt, mert ha nem, akkor aztán tényleg irány a Google! Eme játékban, a "Choose Your 2012"-ben istent játszva kell lerombolnunk a különböző régiók ismert szobrait, tornyait, egyéb épületeit. Így jutunk el Afrikába, Észak-Amerikába, Latin-Amerikába és Európába, mely helyszinek között a jobb felső sarokban lévő zöld gombbal válogathatunk. Többféle fegyverünk is van, mint a meteoreső, a tornádó, és hasonló ártalmas dolgok, ezeket a piros gombbal érhetjük el. A kékkel megnézhetjük teljesített feladatainkat, illetve azokat, amelyek teljesítésre várnak. Csak óvatosan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)