Hirdetés

Itt egy játék, amiben egyetlen lövedékkel kell mészárolnunk

|

Az egészben a legjobb, hogy most ingyen kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Izgalmas címeket szállított a Devolver Digital az elmúlt évek során, legutóbb például az általuk felkarolt Cult of the Lamb ment hatalmasat. Találni még bőven ehhez hasonló, kifejezetten egyedi játékokat a portfoliójukban, amiknek sora hamarosan egy újabb ígéretes alkotással bővül.

Bemutatkozott ugyanis a Children of the Sun, ami első ránézésre egy rajzolt környezetbe helyezett, egyszerű mesterlövészes kalandnak tűnhet, azonban a stílusos külső mögé nézve láthatjuk, hogy valójában egy összetett logikai-ügyességi játékról van szó.

Az egyelőre csak PC-re készülő alkotásban a The Girl névre keresztelt mesterlövész bőrébe bújhatunk, akivel feladatunk nemes egyszerűséggel a The Cult ("A szekta") tagjainak és vezetőjének likvidálása lesz.

Hirdetés

A dologban az a csavar, hogy egyetlen egy lövedék van a puskánk tárában, de ez viszont olyan képességekkel van felszerelve, amitől halálosabb, mint bármelyik másik.

Minden pályát egy golyóval kell majd teljesítenünk, viszont a lövedéket irányíthatjuk, akadályokat háríthatunk el vele, páncélokat törhetünk át, és minden bizonnyal számos meglepetés és érdekesség is vár még ránk ezeken felül is. Ráadásul a pályák többféleképpen is teljesíthetőek, nem csak egyetlen járható út lesz.

Ha a te érdeklődésed is felkeltette a koncepció, érdemes a Children of the Sun Steam oldala felé venned az irányt, ugyanis már elérhető egy demó, amivel ingyen és bérmentve csekkolhatod le, hogy a fent leírtak hogyan is néznek ki a gyakorlatban. A teljes megjelenésre még várni kell, de amint valamit megtudunk róla, arról nektek is hírt adunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)