Hirdetés

Itt egy leárazás, amivel már kevesebb mint 3000 Ft-ért lehet legális Windows 10-ed!

|

A GoDeal24 11.11, avagy a szinglik napja alkalmából rendezett leárazása ismét kiváló akciókkal szolgál.

Hirdetés

A GoDeal24 online boltjában számos szoftver és játék megtalálható kiváló, alacsony árakon.  Versenyképes árai és segítőkész ügyfélszolgálata garantálja, hogy a legjobb élményben legyen részed, és olcsón juthass hozzá legális szoftverekhez.

A napokban elindult a GoDeal24 11.11 Sales Storm leárazása, ami kihagyhatatlan akciókkal szolgál. Alább megtalálod az ajánlatokat, amelyeket érdemes kihasználnod!

Hirdetés

Különösen olcsó termékek, kuponkód nélkül!

Van néhány szoftver, amit úgy vásárolhatunk meg kedvező áron, hogy még kuponkódot sem kell felhasználnunk ehhez:

  • Windows 10 Professional 7,33 euróért - A Windows 10 egy stabil és megbízható operációs rendszer, és most, hogy a Windows 7 már nem támogatott, még több okunk van arra, hogy beszerezzük a legújabb változatot. A Windows 10-zel biztonságban tudhatjuk számítógépünket, mely folyamatosan érkező frissítésekkel lesz még jobb.
  • Windows 10 Pro Professional - 2 PC 11,11 euróért - Ha egynél több gépen is használni szeretnéd, ez a különleges ajánlat lehet a legjobb a számodra. 11,11 euróért két masinára is feltelepítheted.
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus 22,22 euróért - Nem számít, mire használod alapvetően a számítógépedet, az Office programcsomag valamely szoftverét biztosan megnyitod néha. Az Office 2016 Professional Plus tartalmazza a Word, az Excel, a OneNote, a Powerpoint, az Outlook, az Access és a Publisher programokat.
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus - 28,88 euróért - A Microsoft Office 2019 az Office csomag jelenleg elérhető legfrissebb verziója. Minden szoftver megtalálható benne, és sok új funkció teszi könnyebbé a formázást. A vásárolt termék otthoni és professzionális használatra is alkalmas.

További leárazások

Mit kell tudni a Godeal24.com-ról?

A Godeal24.com egy megbízható, játékokat és szoftverkulcsokat áruló weboldal. Automatikus rendszere garantálja a gyors kézbesítést és a 100%-os elégedettséget. A kódok perceken belül megérkeznek e-mailben, számos különböző fizetési mód választható, és 24/7-es ügyfélszolgálat áll rendelkezésre! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)