Hirdetés

Itt egy új Test Drive Unlimited trailer, hogy ne felejtsük el, készül a Solar Crown

|

Ha minden jól megy, akkor 2024 első felében már megjelenhet valamikor a legendás versenyjáték újraélesztett formája.

Hirdetés

A Test Drive sorozat nevét remélhetőleg senkinek kell bemutatni, és a maga idejében a Test Drive Unlimited is szépen teljesített, amikor még 2006-ban nyílt világgal értelmezte újra a széria hangulatát, játékmenetét.

A Test Drive Unlimited Solar Crown készül egy ideje, halasztgatta is bőszen a Nacon, legutóbb éppen nyáron hallottunk róla, amikor is 2024-re csúsztatták a KT Racing kezei alatt formálódó játékot, akkor videót is kaptunk a szomorkás hírhez. Most nincs semmi extra hír, csak egy új előzetest adtak ki az alkotók, hogy emlékeztessenek mindenkit: jövőre érkezik a játék.

Manapság már az is öröm, ha nincs hír, de legalább a videó mutatós, alant érdemes a Play gombra tenyerelni elszántan.

Hirdetés

A Hongkong-sziget végtelenül mutatós, és az ingame engine által bemutatott trailer alapján az egész összhatás a helyén lesz:

Aztán persze bármi csúszhat még, elromolhat, összedőlhet, kigyulladhat, vízbe fulladhat, szóval biztosat csak a megjelenéskor (ami elvileg február-március), addig is tartsatok ki azokkal az autós címekkel, amelyek az elmúlt hónapokban szakadtak ránk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)