Hirdetés

Itt repül a pingvin!

|

Méghogy a pingvinek nem tudnak repülni? Na de kérem, milyen diszkrimináció már ez?

Hirdetés

Akinek a Learn to Fly -ról először beugrik egy híres együttes neve, az kap egy hatalmas tapsvihart, éljenzést, hasonlókat. De nem is ez a lényege a mai Játéközön ajánlónak, mivelhogy ebben a rovatban mindig flash játékokat szoktunk ajánlani. Most egy kicsit időigényesebb alkotással találjuk szembe magunkat, melyben egy pingvint kell megtanítanunk repülni.

A játékban, mint már említettem egy elszánt pingvint kell repülni tanítani, s minél messzebre repül, annál több pénzt kapunk érte. A pénzből felszereléseket vehetünk, amivel még messzebre repíthetjük őt, amiért még több pénzt kapunk, s még jobb cuccokat vehetünk. Nem csak messzebbre, de magasabbra is kell repülni, illetve minél hosszabb ideig. Akinek 10 próbálkozásból nem sikerül ne keseredjen el, folytassa bátran. Felhőkre vigyázni, aljas kis surmók. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)