Hirdetés

Itt tárol a Microsoft mindent rólad (fotó, videó)

|

Sokan elég bizonytalanok a felhő alapú szolgáltatásokkal szemben, de a Microsoft erődítményét látva azért elgondolkodtunk a dolgon: lehet, hogy mégsem jó mindent a polcon tárolni?

Hirdetés

A Microsoft adatközpontja ugyanis egy természeti katasztrófára is fel van készülve egy backup adatközponttal és nem mellékesen kerítés, biztonsági őrök, kamerák és ujjlenyomat leolvasók védik a létesítményt az illetéktelen behatolóktól. Egyszóval kicsit komolyabb a védelem, mint otthon a polcon.



A Microsoft felhője már az Xbox Live rendszerében is megtalálható, korábbi MSN beszélgetéseinket, adatainkat is így tárolják, szóval érdekes lehet számodra is, mit is jelent a profiknál az adatvédelem kérdése. Ha többet szeretnél tudni, olvasd el a Nonstop üzlet cikkét, a Microsoft adatközpontját bemutató videót mindenképpen érdemes megnézni, nem viccelnek a fiúk arrafelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)