Hirdetés

Itt van egy új Burnout játék, de akkora hulladék, hogy nem fogod elhinni

|

A csavar persze az egészben az, hogy ennek semmi köze az EA és a Criterion Burnout szériájához, így nem nehéz átverni a rajongókat.

Hirdetés

Furcsa, hogy a Nintendo ügyvédei azonnal fegyverrel kopogtatnak az ajtón, ha valaki Mario vagy Zelda rajongói projektet mer letenni az asztalra csupán szeretetből, de a Switch eShopban már nincs akkor fegyelem, ha éppen más kiadók címeit koppintják megalázóan primitív módon. A megállapítás persze költői, nem szorul érdemi magyarázatra, mindenki számára a saját portékája a fontos, 2-3 eurós játékból is lehet keresni pénzt azért, aztán majd levesszük, ha már túl sokan pattognak miatta. Emlékeztek még a The Last Hope című The Last of Us koppintásra? Akkor tudjátok, miről beszélek.

Egyébként a plágium jelenségével még úgy van az ember, hogy akár le is nyelné, de általában ilyenkor jellemző, hogy a termék olyan silány minőséget képvisel, ami külön rátesz a lapáttal a csalódottságra, ha már a Burnout névről beszélünk.

Hirdetés

Vagyunk talán páran, akik szeretnének már új epizódot a szebb napokat is megélt szériából, és akkor jön ez a játék, ami még jól meg is gyalázza az egészet. Bevallom a GameToTop fejlesztőcsapatról én még nem sokat hallottam, kicsit nagyzolós nevül van, annak ellenére, hogy fospisztollyal a kezükben rohangálva szórják tele a világot munkájuk gyümölcsével.

A Burnout eShop leírása több játékmódot is felsorol - köztük körversenyeket -, a játék azonban ténylegesen csak két "játékmódot" tartalmaz, amelyek négy "eseményre" oszlanak szét, és amelyek viccesen a tényleges Burnout játékokról vannak elnevezve, mint például a Burnout Paradise, vagy Burnout Legends. Pofátlanságból jeles.

Nézzétek meg ezt a videót, remekül bemutatja, miről is van szól, nem is kell tovább részletezni talán:

Amúgy a csapat nem fogja vissza magát, Rocket League klónt is árulnak szabadon a Switch eShopban. Remélhetőleg az EA azért lépni fog valamit az ügyben, mert nyilván nem arról van szó, hogy kötelező szarokkal játszani, de azért vannak jóhiszemű, vagy szimplán csak figyelmetlen emberek, akik megörülnek az olcsó Burnout cím láttán (főleg, hogy a Paradise is ott van Switchre), aztán sirdogálhatnak a sarokban, hogy ezt a bélsárt kapták a pénzükért. Mindezt pont a Nintendónál, aki csodálatos projekteket ölt már meg pusztán a nevek miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)