Hirdetés

Ízelítőket kapott A Gyűrűk Ura játék, amiben visszatérünk a Megyébe

|

A Tales of the Shire inkább a békés Középföldét mutatja majd be.

Hirdetés

Nem alakult túl jól az elmúlt időszak A Gyűrűk Ura franchise számára videojátékos fronton. A The Lord of the Rings: Gollum akkora bukás lett, hogy az azt fejlesztő Daedalic Entertainmentnek teljesen át kellett alakulnia, hogy fennmaradhasson, a The Lord of the Rings: Return to Moria pedig már szinte feledésbe is merült, nem sok vizet zavart a játékiparban.

Tavaly ősszel azonban felcsillant a remény, hogy talán mégis kapunk valami igazán különlegeset a szérián belül, ugyanis kiderült, hogy készül a szívmelengetőnek ígért Tales of the Shire a Weta Workshop és a Private Division jóvoltából, amelyben a hobbitok nyugis élete vár ránk. 

Hirdetés

Az eddigi feltételezések szerint egy Stardew Valley-szerű farm- és életszimulátorra számíthatunk, amelyben egy hobbitot terelgetve tapasztalhatjuk meg az apró nép mérsékelt kihívásokkal teli mindennapjait, amiket nem árnyékol be egyetlen gonosz nagyúr vagy orksereg sem.

Konkrétumokat továbbra sem kaptunk a játékról, viszont a hivatalos Tales of the Shire Twitter/X-oldalon felbukkant egy pár másodperces betekintő, ami elvileg már a játék grafikáját és hangulatát prezentálja. Túl sokat ez sem árul el, de úgy tűnik, hogy mesébe illő látványvilág jellemzi a Megyét.

A bejegyzés azt ígéri, hogy hamarosan megkapjuk a teljes trailert, szóval érdemes lesz figyelni. Pár napja egyébként érkezett már egy nyúlfarknyi ízelítő, abban a karakterek is megmutatták magukat:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)