Hirdetés

Izgalmas bejelentéseket hozott a Warframe hétvégi eseménye

|

Új kiegészítő, új esemény, új Warframe-ek, mobilos változat és egy rakat apróság került szóba a hétvégi bulin.

Hirdetés

Ahogy azt több stúdió is csinálja már világszerte, úgy a Digital Extremes is saját rajongói fesztivált tart a Warframe játékosainak. A TennoCon lényege, hogy összegyűlnek a Warframe szerelmesei és bepillanthatnak mindazon újdonságokba, amikkel a fejlesztők készülnek számukra.

Az idei partin az új skinek és frame-ek mellett bemutatkozott három fontos újdonság: a Whispers in the Walls nagy kiegészítőcsomag, a Warframe: 1999 esemény, és a Warframe Mobile.

Hirdetés

Tudjuk le a legkevésbé izgalmas részét a legelején. A Warframe Mobile-t először 2021-ben jelentette be a Digital Extremes, és azóta is keményen dolgozik rajta. A megjelenés valamikor 2024-ben lesz esedékes iOS-re, és a teljes Warframe élményt hozza magával cross-play és cross-progression funkciókkal együtt.

A Warframe: 1999 szintén 2024-ben fog befutni, és egy esemény lesz, mely során visszatekintünk az időben. Megismerkedünk az első, primitív frame-ekkel, és megtudunk részleteket az univerzum történelméből, jóval a The Old War kezdete előtt. Albrecht Entrati múltja lesz a sztori középpontja, de túl sokat nem árultak el róla. Majd jövőre.

Albrecht viszont már idén is felbukkan a Whispers in the Walls sztori részeként. Egy filmszerű küldetéssort kapunk, ami bedob minket Albrecht Entrati és a Man in the Wall halálos harcának közepébe. A tartalmi csomag magával hoz egy teljesen új másodlagos fegyvertípust, a Grimoire-t és egy új frakciót, a Man in the Wall által alkotott Murmurt. A Necamech frakció is teljes felújítást kap a kiegészítőben.

Ha szeretitek a Warframe-et, akkor érdemes lesz elindítani az új tartalmak miatt következő egy évben. Az újoncok és mindenki más pedig letölthetik a játékot teljesen ingyenesen PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)