Hirdetés

Izgalmas előzetest kapott a Trónok harca alkotóinak sci-fi sorozata

|

A Netflix egyik nagy dobása lehet a 2024 tavaszán érkező A 3-test probléma.

Hirdetés

David Benioff és D. B. Weiss párosát az HBO történetének legsikeresebb produkciója, a Trónok harca repítette a csúcsra, a széria munkálataiban showrunnerként, íróként, rendezőként és producerként is közreműködő filmesek szárnyalása azonban csak addig tartott, ameddig George R. R. Martin regényei. Onnantól ugyanis, hogy sorvezető nélkül magukra maradtak, hamar nyilvánvalóvá vált, hogy semmilyen téren nem érnek Martin nyomába, és ez rá is nyomta a bélyegét a sorozat lezárására.

Ezt követően saját kútfőből próbáltak összerakni egy nagyszabású szériát Confederate címmel, de az alternatív történelmi alapokon nyugvó (az amerikai polgárháború Észak és Dél elválásával ért véget) produkcióra nem harapott rá sem az HBO, sem más. Most viszont tényleg sor kerülhet Benioff és Weiss nagy visszatérése, mivel ismét egy adaptáción dolgoznak, és mint azt láttuk, ebben valóban ügyesek. 

Hirdetés

Március 21-én debütál a Netflixen Liu Cixin azonos című regénye nyomán A 3-test probléma, amelyben valaki vagy valami elkezdi sorra levadászni az emberiség legnagyobb koponyáit. A titokzatos eseményeknek egy kínai asztrofizikushoz, és az általa az 1960-as években meghozott döntéseknek van közük, ugyanis a jelenben ezek szembesítenek egy tudóscsoportot azzal a fenyegetéssel, aminél szörnyűbbel még sosem kellett szembenéznie az emberiségnek.

A Kínában és az Egyesült Királyságban forgatott első évad stábjában olyan ismert színészeket láthatunk, mint Rosalind Chao (Mulan) Benedict Wong (Doctor Strange az őrület multiverzumában), Eiza González (Rohammentő), Liam Cunningham (Trónok harca), Jonathan Pryce (A Karib-tenger kalózai) és John Bradley (Trónok harca).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)