Hirdetés

Izgalmas helyszínről kezdtek pletykálni a Forza Horizon 5 kapcsán

|

Még a Forza Horizon 5 hivatalos bejelentése is várat magára, de érdekes pletykák kaptak szárnyra.

Hirdetés

Egyelőre még szinte semmi konkrétummal sem rendelkezünk a Forza Horizon széria következő része kapcsán, sőt a játékot be sem jelentették, noha több forrás is pletykált arról, hogy már a tavaly nyáron megvillantott Forza Motorsport 8 előtt meg fog jelenni. A legfrissebb híresztelések azonban azt is tudni vélik, legközelebb milyen tájakon száguldozhatnak majd a versenyzők. 

A Forza Horizon sorozat 2012-ben indult az első játékban Colorado államban kocsikázhattunk. A második rész Dél-Franciaországban és Észak-Olaszországban engedte szabadjára a verdákat, a harmadik felvonás Ausztráliába repített bennünket, a legutóbbi, negyedik epizód pedig brit körítést kapott. Ha pedig igazak a pletykák, akkor legközelebb Mexikóba megyünk.

Hirdetés

Windows Central megbízható forrásokra hivatkozva írt arról, hogy a Forza Horizon 5 Mexikóban fog játszódni. Ezzel párhuzamosan a bennfentes infókat gyakran pattogtató Jez Corden, valamint a GamesBeat újságírója, Jeff Grubb is hasonló pletykákat kezdett el belengetni. A legtöbben arra számítanak, hogy a 2021-es E3 során fogja a játékot bejelenteni a Microsoft, a megjelenés pedig 2022-ben várható.

Fontos észben tartani, hogy ezek nem hivatalos információk, azon mindenesetre már most elmélkedhetünk, jó lenne-e kaktuszok között száguldani Mexikóban. Szerintetek az lenne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)