Hirdetés

Izgalmas részletek derültek ki az egyik új Terminátor videojátékról

|

Megtudtuk, hogy mikor jön a Terminator: Dark Fate - Defiance és nem csak azt.

Hirdetés

2021 decemberében került bejelentésre a PC-re szánt sci-fi RTS, a Terminator: Dark Fate - Defiance, amelyen a Syrian Warfare-t jegyző Cats Who Play dolgozik. Az egyjátékos kampányt és a többjátékos részt is tartalmazó játék nem összekeverendő azzal a projekttel, amelyet a Nacon tavaly nyáron leplezett le Terminator: Survival Project néven, ez ugyanis más műfajú és multiplatform lesz. 

A Stargate: Timekeepersért és a Starship Troopers: Terran Commandért is felelős  Slitherine Software kiadásában érkező Terminator: Dark Fate - Defiance-ről sajnos meglehetősen kevés részlet állt eddig rendelkezésünkre, de ennek most vége, többet is megtudtunk a valós idejű stratégiáról. 

Hirdetés

Másfél évnyi rádiócsend után a Slitherine tartott egy streamet, melynek keretében mesélt a játékáról és mutatott részleteket a játékmenetből, az alábbi három videóban megnézhetitek élőszereplős jelenetekkel tarkítva. A koncepció alapját a 2019-es Terminátor: Sötét végzet adja, a nagyjából tíz évvel később játszódó videojáték a film jelen- és jövőbeli részei közötti időszakban foglal helyet. A fejlesztők szerint ez szándékos döntés a részükről, mert saját történetet szeretnének elmondani anélkül, hogy olyan már ismert karakterekre támaszkodnának, mint John és Sarah Connor. Ennek ellenére a Terminátor-rajongóknak nem kell aggódniuk, rengeteg ismerős elem lesz a franchise-ból, többek között az Arnold Schwarzenegger által ikonikussá tett T-800 is. 

A Terminator: Dark Fate - Defiance kampányában egy Alex Church nevű hadnagy bőrébe bújhatunk, aki a Founders nevű frakció tagja. Ez a szedett-vedett katonákból álló csapat az, ami az amerikai hadseregből megmaradt, miután a terminátorok majdnem kiirtották a teljes haderőt. A skirmish módban és a multiban (1v1, 2v1, 2v2) három frakcióból választhatunk, a Founders mellett ott lesz a Skynetnek megfelelő Legion és a civil milícia, a Resistance is.

Megosztó lehet a stratégiai játékok rajongói között, hogy ebben nem lesz bázisépítés, ehelyett az Egyesült Államok területén utazgathatunk, toborozhatunk új egységeket és ellátmányt, pótolhatjuk a csatában elvesztetteket - harcosokat a küldetések során is szerezhetünk majd bizonyos mellékcélok teljesítésével, a missziókon belül meghozott döntéseknek pedig messzemenő következményeik lesznek, például az információszerzés, vagy a fegyverek és a szövetségesek terén. Természetesen fontos szerepe lesz a taktikázásnak, a városi területeken például a valóságszerűnek ígért épületrombolásokkal is trükközhetünk, akárcsak a különféle egységtípusokkal.

A Terminator: Dark Fate - Defiance megjelenésére 2023 telén számíthatunk, kizárólag PC-re, a Steamen keresztül. A következő hónapokban tartanak majd egy bétát is, erre a honlapon lehet jelentkezni

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)