Hirdetés

Izgalmas tartalmakat kapott a World of Warcraft Classic - ezekért érdemes most visszatérni Azerothra

|

A karaktereinket további 10 szinttel húzhatjuk feljebb, miközben eddig nem látott rúnákra vadászhatunk, és egy új raidet is meglátogathatunk.

Hirdetés

Mire ezeket a sorokat olvassátok, addigra az európai szervereken is elérhetővé válik a World of Warcraft: Season of Discovery harmadik fázisa. A játékosok újra elindulhatnak szinteződni és felkutatni a világban elrejtett kincseket, ráadásul most azok is könnyen csatlakozhatnak, akik eddig kihagyták a Classic új ízesítését. Az alacsony szintű hősök ugyanis súlyos XP bónuszokat kapnak, így pillanatok alatt utolérhetik a veterán haverjaikat.

A Season of Discoveryt tavaly indította el a Blizzard, azzal a céllal, hogy új tartalmakkal dobhassa fel a klasszikus World of Warcraft élményét. A megszokott nosztalgiatúra mellé új raideket, tárgyakat és varázslatokat kapunk minden Phase során, a szintezés pedig kisebb szakaszokban történik, így az induláskor csak 25-ig, a második fázisban pedig csak 40-ig kellett elszenvednünk magunkat. Ez a korlát az Phase 3-mal 50-ig tolódott.

Hirdetés

Az új szinthatár extra talentpontokat, új varázslatokat és több elrejtett rúnát jelent. A frissítéssel együtt érkeztek Nightmare Incursions események is, melyek során a világot új szörnyek támadják meg és nekünk kell védelmeznünk kedvenc zónáinkat. A harcért cserébe rengeteg XP-t, aranyat és hasznos tárgyakat zsebelhetünk be.

Ami a végjátékot illeti, ott vár ránk a Sunken Temple Raid, ami egy 20 fős instance 8 bossal, akik alig várják, hogy kidobják nekünk a legfrissebb fegyvereket és páncélokat. A Sunken Temple mellett a Blackrock Depths, a Maraudon és a Zul'Farrak dungeonök is megnyílnak, tele szintén friss zsákmánnyal.

A World of Warcraft Classic: Season of Discovery eléréséhez aktív előfizetésre van szükségünk. A szervereket a Classic kliensen keresztül érhetjük el, a Seasonal fülre kattintva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)