Hirdetés

Izgalmas újdonságokat hoznak a Valheim következő frissítései

|

Kis túlzással a fél világ a vikinges túlélőjátékkal van elfoglalva, a fejlesztők pedig gyártják az új tartalmakat.

Hirdetés

Ahogy korábban az Among Ust vagy a Fall Guyst, most a Valheimet emelte vállára a játékos közösség, a korai hozzáférésű túlélőmóka a Steam egyik legnépszerűbb játéka manapság. Ha esetleg még nem hallottatok a Valheimről, akkor a linken keresztül minden fontosat megtudhattok róla, akik pedig éppen két fakivágás között pillantottak csak rá a GameStarra, azoknak van egy jó hírünk.

Az Iron Gate Studios társalapítója, Henrik Törnqvist a PC Gamernek adott interjújában mesélt a játékkal kapcsolatos 2021-es terveikről. Ebből derült ki, hogy a Valheim első frissítése, a Hearth and Home a házépítési aspektusra fog összpontosítani, vagyis több lehetőségünk lesz a portánk fejlesztésére kívül és belül egyaránt, többek között új receptek és építőanyagok segítségével.

Hirdetés

Ezt követi majd a Cult of the Wolf update, ami a harcra és a felfedezésre fókuszál, míg a harmadik csomag, a Ships and the Sea a hajók testreszabását hozza magával és megpróbálja felpezsdíteni kicsit az óceáni élővilágot, míg a Mistlands patch új ellenfeleket, tárgyakat, bossokat, erőforrásokat és egyebeket kínál majd.

Törnqvist azt is elárulta, hogy a Valheim végleges változatában mind a kilenc biomban lesz egy-egy bossharc, továbbá a csapat tervez minibossokkal is bővíteni a felhozatalt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)