Hirdetés

Izzik a Zynga platform - Konami, Rebellion, Playdemic

|

A Zynga nem tétlenkedik, partnert partner hátára hord új platformjához.

Hirdetés

A Zynga nemrég bejelentette, hogy saját platformot indít. A rengeteg játékos mellett ehhez persze partnerek sem ártanak, ehhez pedig úgy tűnik jó szeme van a cégnek. A Zynga ugyanis mostantól partnerei közé sorolhat három jelentős nevet, ami pedig nem más, mint a Konami, a Rebellion és a Playdemic.

 

Egyelőre konkrét játékokat nem fedtek fel, de a Konami-val való partnerség azt is jelentheti, hogy a cég sikerszériája is tiszteletüket teszik a Zynga platformján, ami elég kecsegtetően hangzik. A Zynga eddig is szép helyet foglalt el social-gaming műfaj képviselői között, de ilyen partnerekkel és várható címekkel új platformja szép jövő elé néz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)